fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

BILRUDER UDSKIFTES

​Vores motto er ”Vi gør vores arbejde, så du kan gøre dit” – og det er noget vi lever op til. Når man har bil, er det også ensbetydende med udskiftning eller reparation af autoglas og bilruder en gang i mellem. Vi har mange års erfaring med skadede autoglas og bilruder og vi bruger derfor vores ressourcer på at gøre én ting – hvilket er at udbedre skaden hurtigst muligt for dig. Vi udskifter autoglas og bilruder på alle typer af biler og bilmærker. Vi har et stort lager med bilruder og autoglas, hvorfor vi også altid har de mest gængse på lager. Derfor udskifter vores erfarne og kompetente medarbejdere din bilrude på ingen tid.

UDSKIFTNING ELLER REPARATION AF BILRUDER

​Det kan være svært at vurdere om bilens autoglas skal udskiftes, eller om skaden blot skal repareres. Kom forbi vores værksted – vi tager gerne et kig på bil og bilruder. Vores faguddannede medarbejdere kan hurtigt vurdere om skaden skal repareres eller om bilruden skal skiftes.

KOM FORBI ELLER KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

​Hvis du står med et skadet autoglas, så kan vi udbedre skaden uden ventetid til dig. Vi dækker hele Storkøbenhavn – herunder Valby og Frederiksberg, du er derfor altid velkommen til at kontakte os, for at høre om vores løsninger med skader på bilruder. Kontakt HW Glas & Autoruder på telefon 3617 2130 eller via mail på info@hwglasauto.dk.

​​Kontakt os

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

Telefon: 3617 2130

E-mail: info@hwglasauto.dk​

​Åbningstider

​Mandag til Torsdag 7:30 – 16:00

Fredag 7:30 – 15.30​

​Om os

​HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje. Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

5  /  5 stjerner - 9 anmeldelser på Facebook

Hurtig navigation​

Om os

Erhverv

Privat

Garanti

Kontakt

Forrude

​Kontakt

Gl. Køge Landevej 135

2500 Valby

Telefon: 3617 2130

E-mail: info@hwglasauto.dk

  fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

​© Copyright - HW Glas & Autoruder Aps  -  Created and hosted by DanaWeb A/S