fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

​STENSLAG REPARERES I VALBY

HW Glas & Autoruder reparerer stenslag på vores værksted i Valby – kun 10 minutter fra Københavns centrum. Vores specialudannede medarbejdere kan hurtigt hjælpe dig med at udbedre skaden. I de fleste tilfælde kan et stenslag repareres, det vil dog aldrig blive helt usynlig. Resultatet afhænger blandt andet af skadens alder, placering og rudens kvalitet.

SUCCESFULD REPARATION AF STENSLAG

​Sandsynligheden for en succesfuld reparation stiger meget, hvis der ikke er kommet snavs i stenslaget. Vi anbefaler derfor altid, at man straks monterer et rudeplaster på rudens stenslag.

Repareres stenslaget ikke, er der mulighed for, at der dannes revner i ruden ud fra stenslaget. Disse kan typisk opstå, hvis bilen kører over et bump, eller hvis ruden udsættes for kraftig termisk påvirkning

så som frost.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE stenslag

​En stenslagsreparation foretages typisk, mens kunden er til stede og varer kun 30 minutter. Vi servicerer både private- og erhvervskunder fra hele København. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 3617 2130 for at høre nærmere omkring reparation af stenslag.​

​​Kontakt os

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

Telefon: 3617 2130

E-mail: info@hwglasauto.dk​

​Åbningstider

​Mandag til Torsdag 7:30 – 16:00

Fredag 7:30 – 15.30​

​Om os

​HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje. Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

5  /  5 stjerner - 9 anmeldelser på Facebook

Hurtig navigation​

Om os

Erhverv

Privat

Garanti

Kontakt

Forrude

​Kontakt

Gl. Køge Landevej 135

2500 Valby

Telefon: 3617 2130

E-mail: info@hwglasauto.dk

  fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

​© Copyright - HW Glas & Autoruder Aps  -  Created and hosted by DanaWeb A/S