Autoruder og bilruder repareres og udskiftes

Skal du have nye autoruder? Hos glarmester H.W. Glas & Autoruder har vi specialiseret os i bilruder, og vi tilbyder både reparation og udskiftning af ruder. Vi har privat- og erhvervskunder i blandt andet Valby, Frederiksberg og København samt mange andre steder.

Vores motto er: »Vi gør vores arbejde, så du kan gøre dit« – og det er noget, som vi lever op til.

Vi har 50 års erfaring med skadede autoruder

De fleste bilejere oplever fra tid til anden, at det bliver nødvendigt med udskiftning eller reparation af ruderne i bilen. Vi har over 50 års erfaring med skadede autoruder, og vores fokus er altid at udskifte ruden hurtigst muligt.

Vi udskifter autoruder på alle biltyper, bilmærker og bilmodeller. Derfor har vi et stort lager med de mest gængse ruder. ​Det kan i visse tilfælde være svært at vurdere, om ruden skal udskiftes, eller om skaden blot kan repareres. Vores faguddannede medarbejdere kan hurtigt vurdere, om skaden kan udbedres, eller om bilruden skal skiftes.

​Vores værksted har den rette temperatur og luftfugtighed, så limen på bilruden kan hærde korrekt. Samtidig udfører vi kalibrering og test for at sikre, at sikkerhedsfunktionerne virker optimalt, og at ruden er stærk nok til at være en del af bilens bærende konstruktion.

Kom forbi værkstedet for at få din rude ordnet

Vi kan udbedre skaden uden ventetid, hvis du har en skadet bilrude. Du er altid velkommen til at høre om vores løsninger og om vores priser for autoruder. Du kan ringe til os på telefon 36 17 21 30 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@hwglasauto.dk.

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom forbi eller kontakt os for at høre nærmere​

Hvis du står med et skadet autoglas, så kan vi udbedre skaden uden ventetid til dig. Vi dækker hele Storkøbenhavn – herunder Valby og Frederiksberg, du er derfor altid velkommen til at konta​kte os, for at høre om vores løsninger med skader på bilruder. Kontakt HW Glas & Autoruder på telefon 3617 2130 eller via mail på info@hwglasauto.dk.​

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.