Busser

HW Glas & Autoruder har gennem flere årtier, haft et tæt samarbejde med operatører i den offentlige trafik & busselskaber i turistbranchen. Vi ved det koster penge når bussen står stille på grund af en smadret siderude! Vi har et stort lager af ruder og gode leverandører, så vi hurtigt for bussen i drift igen!

PÅ vores værksted har vi speciel rudekran som sikre korrekt montering af ruden og skåner vores medarbejdere for unødige løft af tunge ruder! Og vores servicevogne er også specialindrettet til formålet, med let tilgang til glas og løftevogn til tunge ruder, som sikrer både medarbejdere og kunder en hurtig, effektiv og sikker udførelse af arbejdet!

Kontakt os på telefon 3617 2130 eller info@hwglasauto.dk for rådgivning og løsninger for din virksomhed.

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.