Vi klarer alt kontakt til forsikringsselskabet, når skaden er sket

​Når skaden er sket, kan du frit vælge, hvem der skal udbedre skaden, så længe denne virksomhed har en aftale med forsikringsselskabet. HW Glas & Autoruder har aftaler og et tæt samarbejder med alle forsikringsselskaber, og det betyder, at vi gerne gør papirarbejdet for dig, skadesanmelder og udbedrer skaden hurtigst muligt. Du skal blot ringe direkte til os, så ordner vi det hele for dig. Vi har mange års erfaring med at håndtere forsikringsskader og vi vil også gerne hjælpe dig.

Det kan vi:

  • Gratis wifi
  • Lånebil
  • Garantiordning
  • Betaling med kreditkort

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​“Vi har tit kunder der tror de skal bruge et værksted som forsikringsselskabet anbefaler, men kunden har frit valg af værksted. Så uanset om du får en glasskade på din bil eller i hjemmet og hvilket forsikringsselskab du har, så kan vi hjælpe dig!”

Flemming Wilfstrand

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.