Glasvæg på mål og andre glasløsninger

Overvejer du at få en glasvæg på mål? Hos H.W. Glas og Autoruder har vi stor ekspertise med indretning og design i erhvervsbyggerier. Det kan for eksempel være glasvægge til kontorer, mødelokaler og detailhandel. Vi indretter også gerne private hjem.

Vores glarmesterværksted ligger i Valby, men vi leverer også glasløsninger til kunder i Frederiksberg, København og mange andre steder.

Elegante og funktionelle løsninger til erhvervsbyggeri

Vi leverer alle former for glasløsninger i forbindelse med indretning og design af blandt andet erhvervsbyggerier. Vi kan altid hjælpe med den rette løsning, og uanset opgavens karakter har vi både viden og glasteknisk ekspertise til at sikre dig et fagligt korrekt stykke arbejde.


​Glasløsningerne kan have mange funktioner, men altid med et karakterfuldt og elegant udtryk – med overraskende effekter. Vi tager imod enhver udfordring, og leverer altid gennemskuelige resultater og regninger, når vi skal lave en glasvæg på mål med eller uden dør.

Vi startede for 50 år siden, og vi har fem dygtige medarbejdere, som alle er uddannet inden for deres fag. Derfor kan du forvente smukke og funktionelle løsninger.​

Få et uforpligtende tilbud på en glasvæg på mål

Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på en glasvæg på mål.

Du kan ringe til os på telefon 36 17 21 30 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail info@hwglasauto.dk.

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.