Vi har moderniseret værkstedet, men aldrig glemt håndværket

Det er klart, at et værksted med over fire årtier på bagen, oplever behov og lyst til forandring. Således også vores værksted på Gl. Køge Landevej, der er moderniseret og optimeret, så vi kan løfte opgaverne miljøvenligt, professionelt effektivt og med tanke for vores ansattes sundhed og trivsel. Men vi kalder det stadig værkstedet. Vi sliber, skærer og arbejder med glassets skrøbelighed og styrke – så godt og grundigt, som vi altid har gjort.

Vores væsentligste råstof er vores engagerede medarbejdere. Derfor er arbejdsmiljøet og værktøjet vigtigt for os. Kun ved at have kvalificerede, motiverede og engagerede medarbejdere er vi i stand til at yde den bedste service og den korrekte løsning. I vores glasafdeling er vi specialister i alle former for traditionelt glarmesterarbejde.​​

​Flemming
​Wifstrand

Glarmester

Helle
​Wifstrand

Kontor

Stefan
Berlin

Glasmontør

Jan
​Berenth

Glasmontør

Daniel
​Kristiansson

Glasmontør

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.