Reparation af stenslag på privat- og erhvervsbiler

Overvejer du reparation af stenslag på din bil? Hos H.W. Glas og Autoruder reparerer vi stenslag på vores værksted. Vi har 50 års erfaring, og vores specialuddannede medarbejdere kan hurtigt hjælpe dig med at udbedre skaden.

Vi betjener både privat- og erhvervskunder på værkstedet i Valby, som ligger blot 10 minutter fra Frederiksberg og København.

Vigtigt med hurtig udbedring eller med et rudeplaster

​I de fleste tilfælde kan et stenslag repareres. Dog vil det aldrig blive helt usynlig. Resultatet afhænger blandt andet af skadens alder, placering og rudens kvalitet. I mange tilfælde er reparation af stenglas gratis via bilforsikringen.

​Sandsynligheden for en succesfuld reparation af stenslag stiger, hvis der ikke er kommet snavs i stenslaget. Vi anbefaler derfor, at man straks monterer et rudeplaster på et stenslag.

Repareres stenslaget ikke, er der mulighed for, at der dannes revner i ruden ud fra stenslaget. Disse kan typisk opstå, hvis bilen kører over et bump, eller hvis ruden udsættes for kraftig termisk påvirkning såsom frost. ​

Hvad koster reparation af stenslag?

Vores pris for reparation af stenslag afhænger af flere faktorer, herunder om der er flere stenslag. Dog er det altid langt billigere end at udskifte forruden.

Kontakt os for at få en tid til reparation af bilrude

En stenslagsreparation foretages typisk, mens kunden er til stede, og den varer kun 30 minutter. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 36 17 21 30 for at høre nærmere omkring reparation af bilrude. Du kan også skrive til os på e-mail info@hwglasauto.dk.

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere om stenslag​

En stenslagsreparation foretages typisk, mens kunden er til stede og varer kun 30 minutter. Vi servicerer både private- og erhvervskunder fra hele København. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 3617 2130 for at høre nærmere omkring reparation af stenslag.​​

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.