Udskiftning af bilrude og udskiftning af forrude på alle biler

​Er det blevet nødvendigt med udskiftning af bilrude eller udskiftning af forrude? Hos H.W. Glas og Autoruder har vi specialiserede og uddannede medarbejdere, som har mange års erfaring med bilrude-udskiftning på alle bilmærker. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder i blandt andet Valby, Frederiksberg, København og mange andre steder.

Hurtig og effektiv udskiftning af bilrude

Vores store lager af forruder rummer materialer til de mest populære biler på markeder. Derfor kan vi udskifte din forrude hurtigt og effektivt. Vi kan hurtigt bestille en rude hjem, hvis vi undtagelsesvist ikke har den på lager.

​Vi tilbyder udskiftning af bilrude på mærker såsom:​

​​​Toyota

​Mercedes

​Ford

​Fiat

​Citroën

​VW

​Audi

​Skoda

​BMW

​Kia

​Peugeot

​Volvo

Med flere

Gratis reparation af bilens forrude

I mange tilfælde er reparation af forrude gratis via bilforsikringen. Forrudeskader er for det meste dækket af kaskoforsikringen, så du blot skal betale selvrisikoen. Vi varetager gerne dialogen med dit forsikringsselskab i forbindelse med udskiftningen af forruden.

​Kalibrering af ruder med kamera og sensorer

I moderne biler er forruden udstyret med kamera og sensorer, som skal kalibreres efter udskiftning af frontruden. Vi har udstyr på værkstedet, som er fra verdens førende inden for dette område – Hella Gutmann Solutions.

Hvad koster udskiftning af forrude?

Vores priser for udskiftning af forrude afhænger naturligvis af mange forhold, herunder om ruden er udstyret med kamera og sensorer med videre. Størrelsen og mærket har også en betydning.

Få et uforpligtende tilbud på en bilrude-udskiftning

Vi har 50 års erfaring, og vi er medlem af Dansk Autoglas. Det sikrer dig 5 års garanti på din forrude. Udgifter på op til 100.000 kroner bliver dækket.

Du er meget velkommen til at få mere at vide, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af rude. Vi kan kontaktes på telefon 36 17 21 30 eller på e-mail info@hwglasauto.dk.​

Se vores åbningstider

Mandag - Torsdag:​

07:00 - 16:00​

Fredag:

07:00 - 15:30​

Brug at høre mere? Bliv ringet op!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre mere

Vi er medlem af Dansk Autoglas. Det sikrer dig 5 års garanti på din forrude udført hos HW Glas & Autoruder. Udgifter op til 100.000 kr. bliver dækket. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Storkøbenhavn, herunder Valby og Frederiksberg – og kan kontaktes på telefon 3617 2130 eller via mail på info@hwglasauto.dk.

Kontakt

HW Glas & Autoruder ApS

CVR: 78007311

Adresse:

Gl. Køge Landevej 135, 2500 Valby

- Find os på Google Maps

Telefon: 36 17 21 30

E-mail: info@hwglasauto.dk

fb-f-logo-blue-29   g+29   linkedin_in_icon_35px   youtube

Om os

HW Glas & Autoruder er kendt for, at vi leverer den bedste kvalitet, når og hvor det passer vores kunder. Uden besvær og unødige omveje.

Kontakt os, hvis vi også kan gøre noget for dig og din virksomhed.

Vi har fået ​5 af 5 stjerner udfra 9 anmeldelser på Facebook.

Vi samarbejder med Pilkington & AGC der leverer glas i original kvalitet og bruger kun ruder, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne. Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.